SKANDAL O KOME BRUJI REGION! Hrvati se OBRUKALI kao nikad! Žena NASRNULA na sudiju, pomoćnik ga POČASTIO sočnom PSOVKOM! Ni majku mu NIJE POŠTEDEO!


IZVOR: Republika/D.O. - 16.03.2024 | 21:16


Neverovatna scena na utakmici Hajduka i zagrebačke Lokomotive.

Foto: YouTube/Printscreen/ULTRAS ATMOSFER
SKANDAL O KOME BRUJI REGION! Hrvati se OBRUKALI kao nikad! Žena NASRNULA na sudiju, pomoćnik ga POČASTIO sočnom PSOVKOM! Ni majku mu NIJE POŠTEDEO!

Fudbaleri splitskog Hajduka su poraženi na Poljudu od Lokomotive iz Zagreba rezultatom 0:2, ali utakmica je ostala u senci skandala koji se desio posle okršaja.

Splitski "beli" su porazom sami sebi zakomplikovali borbu za šampionsku titulu, pošto im Rijeka beži čak četiri boda, a Dinamo može da ih preskoči ukoliko savlada u dva meča koja još nisu odigrali.

Nije Hajduk imao sreće, pošto je veoma rano ostao sa desetoricom fudbalera, jer je Dino Mikanović dobio crveni karton, a to je posebno zasmetalo i svima na stadionu.

Foto: Profimedia/AFP

navijači Hajduka

Delegat utakmice Ivan Jurina je otkrio u svom izveštaju da je ovaj sudija napadnut nakon meča u svlačionici.

- Ponašanje domaće klupe većim delom meča je bilo vrlo bučno, a kada je označen kraj prvog poluvremenu, Dragan Blatnjak, pomoćni trener Hajduka,, prilikom izlaska s tereba je zbog prigovora sudiji prvo opomenut, te odmah potom zbog prigovora dobio i crveni karton. Tada je počeo da ga vređa sa 'P...a ti materina, videćeš u tunelu, j...m ti mater'. Isto tako, nakon ovog incidenta u tunelu je nepoznata žena gurnula glavnog sudiju u grudi, te mu otkinula sprej i bacila ga na pod - stoji u izveštaju ovog delegata.

Na sve to, delegat je napomenuo da je Pajač sjajno odradio sudijski posao u ovoj utakmici i da nema nikakvu zamerku na njegov rad.

BONUS VIDEO