DEGENEK STIGAO NA ŠTAKAMA! Miljenik delija uprkos povredi bodri svoju Zvezdu!


IZVOR: M. M. - 09.03.2024 | 17:20


Štoper nedavno operisao petu.

Foto: Starsport
DEGENEK STIGAO NA ŠTAKAMA! Miljenik delija uprkos povredi bodri svoju Zvezdu!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek na 172. večti derbi došao je na štakama! 

Reprezentativac Australije nije hteo da propusti najveću svetskovinu srpskog fudbala i odlučio je da dođe i pruži moralnu podršku saigračima u duelu sa Partizanom.

Miloš Degenek je nedavno operisao petu i završio je ovu sezonu. Već tokom zimskih priprema na Kipru postalo je jasno da Degenek mora na operaciju, a oporavak će potrajati bar do leta.

 - Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla - rekao je Degenek nedavno za "Sportski Žurnal".

Treći mandat u Crvenoj zvezdi za Miloša Degeneka doneo je sve osim lepih momenata. Iako se drugi put vratio u Ljutice Bogdana, i to kao želja tadađnjeg trenera Baraka Bahara, štoper je brzo otpisan od strane Izraelca, a taman pošto je došlo do promene na trenerskoj klupi, koja je nagovestila i potencijalni povratak u rotaciju, Degenek je povredio petu.

U dosadašnjem delu sezone centralni defanzivac je odigrao osam utakmica za šampiona Srbije, od kojih šest u Superligi i po jednu u Ligi šampiona i Kupu Srbije. Poslednje minute u prvenstvu Degenek je upisao protiv Radničkog iz Kragujevca u oktobru, a od tada je na terenu u zvaničnim duelima bio još u drugom kolu Kupa Srbije, protiv Radničkog iz Niša početkom decembra.

BONUS VIDEO