ARIJANA JE PONOSNA NA MIHU! Sinišina supruga OBJAVILA post koji KIDA srce, uz EPSKU numeru! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.O. - 07.03.2024 | 13:22


Proslavljeni "bombarder" izgubio bitku sa opakom leukemijom.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic
ARIJANA JE PONOSNA NA MIHU! Sinišina supruga OBJAVILA post koji KIDA srce, uz EPSKU numeru! (FOTO)

Prošlo je gotovo dve godine od smrti Siniše Mihajlovića, ali ga njegova porodica i fanovi širom sveta nikada neće zaboraviti.

Lekari su mu pre tri godine dijagnostifikovali opaku leukemiju, što je i sam Miha potvrdio na konferenciji za medije 13. jula 2019. 

Nekoliko puta uspevao je da dobije bitku i prebrodi najteže situacije, međutim, legendarni as Crvene zvezde, Vojvodine, Rome, Sampdorije, Lacija, Intera i naše reprezentacije izgubio je najvažniju utakmicu i preminuo 16. decembra 2022. u rimskoj bolnici.

Ipak, Sinišina supruga Arijana često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz dana provedenim s njim, pa je to učinila i ovog puta.

Nekada slavna italijanska manekenka je uz epsku pesmu Guns N' Roses - "Don't cry" ili prevedeno na srpski "Ne plači".

 

 

- Pravi muškarac. Ponosna sam što sam bila supruga fudbalske legende - napisala je Arijana Mihajlović u opisu fotografije.

Najveći uspeh tokom igračke karijere, Siniša je napravio u dresu Crvene zvezde sa kojom je pokorio Evropu i svet. Kao trener vodio je Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, fudbalsku reprezentaciju Srbije, Sporting iz Lisabona i Bolonju u dva mandata, na čijoj klupi ga je smrt i zadesila. 

Podsetimo, nedavno je na Mihin rođendan, njegova ćerka Viktorija objavila srceparajuću poruku, kao i Sinišin brat Dražen, sin Dušan... 

BONUS VIDEO