OVO NE SME DA SE PROPUSTI! Sa Marakane stiglo VANREDNO saopštenje uoči Večitog derbija!


IZVOR: Republika/D.O. - 06.03.2024 | 16:48


Navijači Crvene zvezde na potezu.

Foto: Republika
OVO NE SME DA SE PROPUSTI! Sa Marakane stiglo VANREDNO saopštenje uoči Večitog derbija!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u četvrtak u prodaju pustiti poslednji kontingent od 1.000 ulaznica za severnu tribinu, za predstojeći 172. Večiti derbi protiv Partizana.

U saopštenju se navodi da će ulaznice za severnu tribinu za utakmicu sezone moći da se kupe sutra od 10 do 18 časova isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

- Veliko interesovanje vlada za predstojeću utakmicu 24. kola Superlige Srbije, te napominjemo da će u četvrtak u prodaju biti pušten poslednji kontingent ulaznica za severnu tribinu i da naknadne prodaje neće biti. Cena karte za severnu tribinu iznosi 600 dinara - navodi se u saopštenju na sajtu srpskog šampiona. 

Foto: Starsport

Gelor Kanga, Marko Stamenić i Aleksandar Katai

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu od 17 časova na našem najvećem stadionu utakmicu 24. kola Superlige Srbije.

"Parni valjak" je prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda druga i ima jedan poen manje.

U prvom delu sezone, kada je tim Igora Duljaja bio domaćin, crno-beli su slavili rezultatom 2:1. Golove u 171. Večitom derbiju postigli su Bibras Natho (iz penala) u 41. minutu i Mateus Saldanja u 66, dok je strelac za klub s Marakane bio Šerif Endiaje.

Ujedno, napadaču crveno-belih to je bio prvenac od dolaska u Zvezdu, ali se ovog proleća od povratka Vladana Milojevića na klupu crveno-belih propisno "raspucao", pa delije očekuju da će tako biti i u subotu.

BONUS VIDEO