IGOR DULJAJ SPREMA IZNENAĐENJE GROBARIMA! Utakmicu sa Železničarom pratilo NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?!


IZVOR: Republika/ L. M. - 02.03.2024 | 21:33


Afrikanac bi mogao jednog dana doneti veliki profit.

Foto: Starsport
IGOR DULJAJ SPREMA IZNENAĐENJE GROBARIMA! Utakmicu sa Železničarom pratilo NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?!

Fudbaleri Partizana bili su uspešni na poslednjoj proveri pred večiti derbi na Marakani u subotu. Golovima Baždara u Natha u prvom poluvremenu, crno-beli su obezbedili sebi miran san pred sudbonosni okršaj sa ljutim rivalom.

Sigurno da je od velike pomoći bila podrška košarkaša, koji su ovaj put bili gosti fudbalske sekcije, i tako još jednom pokazali da je Partizan porodica. Ipak, u ložama JNA viđeno jedno novo lice, a šuška se da bi upravo ono moglo biti novo pojačanje u Humskoj!

Dobro obaveštena insajderska stranica navijača crno-belih, prenela je informaciju da sa tribina meč sa Železničarom prati mladi Farihan Insuah. Defanzivni vezista reprezentacije Gane navodno se nalazi na probi kod Igora Duljaja, a ukoliko sve prođe kako valja, Afrikanac bi trebalo da se priključi ekipi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Ipak, Insuah ima tek 18 godina, tako da ne treba računati na instantni doprinos, a čak možda bude poslat na kaljenje na Teleoptik. Naravno, ono što njegove mlade godine govore, jeste da Partizan konačno misli na budućnost, a svi navijači trljaju ruke pri pomisli koliko bi jedan mladi afrički fudbaler mogao da donese novca ukoliko eksplodira baš na JNA. 

Svakako, još moramo sačekati na razvoj situacije oko Insuaha, a mladi Ganjanin će verovatno imati najbolju priliku da vidi kakav klub je zainteresovan za njega, sledeće nedelje protiv Crvene zvezde. 

Podsetimo, prelazni rok u Humskoj je ponovo bio prilično aktivan. Među zvučnijim imenima, na JNA su stigli vezista Ovusu i napadač Goh. Kao dobra investicija za budućnost pokazao se Kovačević iz Čukaričkog, a sudeći po uičinku Korejca i Srbina, deluje da bi Insuah mogao biti prirodan nastavak modela kupovine mladih igrača. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO