HEJ, PAVKOV! Napadač Čuke srušio Napredak golom u finišu! RAZGRNUO TROJICU! Trebalo mu samo OSAM MINUTA!


IZVOR: M. M. - 01.03.2024 | 20:26


Na Banovom Brdu završeno 2:1.

Foto: Starsport
HEJ, PAVKOV! Napadač Čuke srušio Napredak golom u finišu! RAZGRNUO TROJICU! Trebalo mu samo OSAM MINUTA!

Milan Pavkov je junak Čukaričkog!

Napadač koji je nedavno stigao iz Kine postigao je gol odluke za "brđane", koji su na svom terenu savladali Napredak 2:1.

Pavkov je bio strelac pobedonosnog pogotka u 89. minutu meča. Na Banovom Brdu svedočili smo preokretu. Gosti iz Kruševca poveli su golom Bastajića u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. Ali, domaći su već u 48. minutu stigli do izjednačenja preko Miladinovića, da bi Pavkov izrastao u apsolutnog junaka meča. Ujedno, bio je to njegov debi u novom klubu!

Milanu Pavkovu, zanimljivo, bilo je dovoljno samo osam minuta na terenu za povratnički prvenac u Superligi Srbije, pošto je prethodno u 81. minutu zamenio Milojevića. Odlično se snašao Pavkov među trojicom štopera gostiju i doneo tri važna boda za Čukarički u nastavku sezone i borbi za Evropu. "Brđani" su trenutno četvrti tim elitnog srpskog fudbalskog ranga sa 38 bodova, dok je Napredak na desetom mestu superligaške tabele sa 28.

"Čarapani" će u narednom kolu takođe imati težak žadatak. Na kruševački Stadion Mladost stiže vice-prvak države TSC. Meč je na programu 9. marta od 16 časova. Čuka, sa druge strane, putuje na megdan Mladosti u Lučanima istog dana i u istom terminu.

Što se tiče Pavkova, snažni napadač slovi za jednog od najvećih miljenika navijača Crvene zvezde u novijoj istoriji kluba. On je za crveno-bele odigrao 152 meča i postigao je 59 golova, od kojih su neki epski.

BONUS VIDEO