NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! "Građani" kod apsolutnog AUTSAJDERA brane TRON! Evo gde možete pratiti TV prenose!


IZVOR: Republika/D.O. - 13.02.2024 | 06:40


Madridski Real će biti na još većem ispitu.

Foto: Tanjug/AP
NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! "Građani" kod apsolutnog AUTSAJDERA brane TRON! Evo gde možete pratiti TV prenose!

Utakmicama osmine finala nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Čas da otvore eliminacionu rundu imaće Mančester siti i Real Madrid, koji će na gostovanjima Kopenhagenu, odnosno, Lajpcigu, pokušati da ostvare pozitivne rezultate pred revanše na Etihadu i "Santjago Bernabeuu".

U ostalim utakmicama ove faze, sastaju se: Lacio - Bajern, PSŽ - Sosijedad (sreda, 13.2.), PSV Ajndhoven - Borusija Dortmund (20.februar), istog dana u istom terminu igraće Inter - Atletiko Madrid, dok će 21. februara na teren Porto - Arsenal, odnosno, Napoli - Barselona. Svi mečevi počinju u 21 čas.

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid gostuje Lajpcigu u prvoj utakmici osmine finala LŠ

Izabranici Pepa Gvardiole su apsolutni favoriti u dvomeču sa danskim predstavnikom i sve osim ubedljivog prolaska "građana" bilo bi ravno megasenzaciji!

Da je Siti u vrhunskoj formi, pokazuju i rezultati u Premijer ligi, gde su naređali šest pobeda i izbili na drugo mesto, dva manje od lidera Liverpula, a sa istim brojem bodova kao trećeplasirani Arsenal.

Real je deklasirao Đironu u derbiju Primere i osamostalio se na čelu tabele La lige, dok su "bikovi" u poslednjih pet utakmica Bundeslige doživeli tri poraza, remi i slavili samo protiv Uniona. Zato je i blaga prednost na strani Madriđana, koji su veliki favoriti da prođu u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Oba susreta možete pratiti na TV Arena sport Premium 1 i Premium 2.

LIGA ŠAMPIONA, OSMINA FINALA:

Kopenhagen - Mančester siti (21.00)

Lajpcig - Real Madrid (21.00)  

BONUS VIDEO