HVANGA POZNAJEM DOBRO! Goh ODUŠEVIO Grobare porukom, pa otkrio da su ga ZASULI ljubavlju!


IZVOR: Republika/ O.J. - 25.01.2024 | 17:15


"Poznajemo se iz reprezentacije, razgovarali smo naravno"

Foto: Tanjug/Ap
HVANGA POZNAJEM DOBRO! Goh ODUŠEVIO Grobare porukom, pa otkrio da su ga ZASULI ljubavlju!

Reprezentativac Južne Koreje Jung-jun Goh stigao je nedavno u ekipu Partizana kao peto i najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Priključio se ekipi na pripremama na Kipru, a u intervjuu za "Telegraf" otkrio je da je interesovanje crno-belih datiralo još od mnogo ranije.

Znao sam da je Partizan želeo da me angažuje i prošlog leta, ali lično nisam bio baš spreman za taj izazov. Postojali su i određni problemi, ali sada kada je prošla zima spreman sam i počastvovan što sam ovde. Kada sam upoznao trenera Duljaja i nekolicinu saigrača, bili su izuzetno ljubazni i prijatni i sve je postalo mnogo lakše - kaže Jung-Jun Goh.

Nije Južnokorejac ni kročio na tle Srbije, a navijači Partizana su ga zasuli porukama.

Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke, osetio sam njihovu ljubav, želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih!

Isto su činili i navijači Pohang Stlersa, samo na zvaničnim klupskim nalozima crno-belih.

To je prirodno. Bio sam deo Pahonga od detinjstva do sada, razvio sam posebnu vezu sa navijačima. Ipak, spreman sam za novi korak, da postanem deo Partizanove porodice.

Foto: telegraf.rs/printskrin

Jung-jun Goh na pripremama

U redovima najvećeg rivala crno-belih takođe je fudbaler iz Južne Koreje ln Hvang-Bom, koga Goh dobro poznaje iz nacionalnog tima.

- Poznajemo se iz reprezentacije, razgovarali smo naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu!

Pre nego što je prihvatio izazov u Humskoj, Goh je sebi postavio još jedan lični cilj.

- San mi je da budem najbolji fudbaler u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom, to je primarno najveći cilj u ovom trenutku. Najvažnije je da Partizan bude šampion, uz to, naravno, želim da odigram dobro u korist ekipe i doprinesem tom uspehu - zaključuje Jung-Džon Goh.

BONUS VIDEO: