TRENER JUVENTUSA KIVAN NA VLAHOVIĆA ZBOG POGOTKA?! Bilo bi BOLJE da je pustio NJEGA da da GOL!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.01.2024 | 08:50


Ništa im ne valja.

Foto: Tanjug/AP
TRENER JUVENTUSA KIVAN NA VLAHOVIĆA ZBOG POGOTKA?! Bilo bi BOLJE da je pustio NJEGA da da GOL!

Fudbaleri Juventusa pobedili su Leće rezultatom 3:0 na gostujućem terenu. 

Naš Dušan Vlahović ponovo je pogodio za "staru damu" dva puta i tako još jednom zapušio usta kritičarima i ispisao istoriju. 

Međutim, ni to nije bilo dovoljno treneru Juventusa, već je morao i da proziva Vlahovića posle utakmice?!

Naime, Alegri je poručio kako bi možda bilo bolje da Dušan nije dirao loptu, već da je pustio Mekenija da postigne gol, a evo i zašto.

- Mekeni se plaši letenja tako da je na današnju utakmicu u Leče došao vozom. Možda bi bilo bolje da je Vlahović pustio njega da postigne gol... - rekao je Alegri nakon susreta u kome je Juventus došao do nove pobede i skočio na prvo mesto na tabeli.

Dušan možda jeste dirao loptu nakon što bi ona gotovo sigurno ušla u mrežu, ali to jednostavno rade pravi napadači koji imaju njuh za gol.

Naš reprezentativac prvo je postigao pogodak u 59. minutu volejom iz kaznenog prostora i tako postao drugi igrač koji je u poslednjih 50 godina dao deset i više golova u Seriji A, a da nije imao 24 godine. Jedini sa ovim uspehom pored Dušana je Paolo Dibala. 

Vlahović se nije zadovoljio jednim pogotkom pa je u 68. minutu upravo pri pomenutoj situaciji na udarac Vestona MeKenija reagovao spretno i ugurao loptu u gol. 

Ovom pobedom, fudbaleri Juventusa preuzeli su prvo mesto na tabeli Serije A od Intera iz Milana, makar dok "Neroazuri" ne odigraju svoj zaostali meč. 

BONUS VIDEO: