LAGALI SMO SINIŠU: Arijana priznala da je tačno znala KADA će Miha UMRETI, ali da je to krila od njega!


IZVOR: P. Z. - 21.01.2024 | 20:09


Jeziva ispovest udovice legendarnog asa.

Foto: instagram.com/ariannamihajlovic
LAGALI SMO SINIŠU: Arijana priznala da je tačno znala KADA će Miha UMRETI, ali da je to krila od njega!

Prošlo je nešto više od godinu dana kako je svet napustila legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović.

Njegova udovica Arijana Mihajlović od tada neretko na društvenim mrežama kači objave posvećene njenom voljenom preminulom suprugu, a sada je po prvi put od tog tužnog dana javno govorila, pošto je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji.

Arijana je zaplakala pred kamerama kada je priznala da je znala tačno kada će Siniša umreti.

Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - otkrila je Arijana, dok se gušila u suzama.

Foto: Instagram/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Nastavila je potom o lepšim temama.

To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - dodala je ona, u razgovoru za "Verisimo" televiziju.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je u igračkoj karijeri nastupao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovo Bolonju.

BONUS VIDEO