MIJATOVIĆ I DALJE NE IDE IZ ZVEZDE! Siti grupa ga ŽELI, ali NIŠTA nije gotovo!


IZVOR: Republika/ O.J. - 20.01.2024 | 11:39


Postoji interesovanje, ali je posao daleko od završenog.

Foto: Starsport
MIJATOVIĆ I DALJE NE IDE IZ ZVEZDE! Siti grupa ga ŽELI, ali NIŠTA nije gotovo!

Jovan Mijatović iza sebe ima polusezonu iz snova. Mladi napadač je izašao iz "senke", odmenio Šerifa Endiajea koji nije ispunio očekivanja i, polako ali sigurno, se ustalio u tim doskorašnjeg Zvezdinog trenera Baraka Bahara. Izraelac više nije tu, ali nema sumnje da bi centarfor i kod Vladana Milojevića nastavio da dobija minute.

Otišao je Kosta Nedeljković u Aston vilu, tačnije, zadržaće se do kraja sezone u Ljutice Bogdana, pa će potom otići put Birmingema. 

Jedan biser crveno-belih će napustiti klub, ali, iako se piše sve više o ponudama za Mijatovića i njegovom najverovatnijem odlasku u MLS u Njujork siti, kako Republika ekskluzivno saznaje, posao je i dalje daleko od realizovanog!

Foto: Starsport

Jovan Mijatović

Interesovanje iz Amerike postoji, pa se ne isključuje opcija da transfer bude ostvaren, ali mladi centarfor i dalje uredno trenira sa ekipom na Kipru, ne razmišljajući o odlasku.

- Njujork siti hoće Mijatovića, ali ništa tu i dalje nije definitivno, postoji još mnogo prepreka. On trenira najnormalnije sa ekipom - navodi naš izvor. 

Mijatović je ove sezone odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima za prvi tim Crvene zvezde i dao devet golova uz dve asistencije. Pažnju velikih klubova privukao je u mečevima Lige šampiona, gde je šansu dobijao više nego što se i sam nadao. Za to u dobroj meri može da bude zahvalan lošim partijama prvog špica Šerifa Ndijajea.

BONUS VIDEO: