FRANCUSKA SRAMOTA, LEGENDARNOG SRBINA MALTRETIRAJU! MATIĆ BESAN na Ren! Spreman je na RADIKALAN POTEZ, ZAVRŠIĆE KARIJERU ako ga ne ISPOŠTUJU!


IZVOR: M. M. - 09.01.2024 | 19:34


Bivši kapiten Srbije u problemu!

Foto: Vikipedia
FRANCUSKA SRAMOTA, LEGENDARNOG SRBINA MALTRETIRAJU! MATIĆ BESAN na Ren! Spreman je na RADIKALAN POTEZ, ZAVRŠIĆE KARIJERU ako ga ne ISPOŠTUJU!

Šokantne vesti stižu iz Francuske! Nemanja Matić (35), proslavljeni srpski fudbaler, preti da će okončati karijeru. 

Njegov revolt su izazvali čelnici kluba za koji trenutno nastupa - Rena, jer na sve načine pokušavaju da spreče transfer Srbina u Lion.

Glavni razlog ljutnje bivšeg kapitena Srbije jeste to što klub nije obezbedio školovanje za njegovu decu i već je obavestio vlasnika Pina o namerama..

Lion mu nudi prelazak u svoje redove, ali sa severa Francuske još uvek nisu odgovorili na ponudu i pitanje je da li će uopšte biti potvrdno.

Navodno, piše "Lekip" Matić je spreman na radikalan potez ukoliko ga ne ispoštuju u Bretanji. Naime, okončaće profesionalnu karijeru ukoliko ga čelnici Rena ne puste u Lion s kojim je dogovorio lične uslove.

Ugovor sa Renom mu traje dve godine, ali je Matić već ispraznio svoj ormarić u trening kampu tog kluba i ne želi više da se pojavljuje tamo. Srbin se nije pojavio na treningu kluba u utorak, piše ugledni medij.

- Cilj je da zadržimo Matića, jer njegovo iskustvo nam je potrebno. Ne bih da ga gledam kako odlazi. Tandem Matić – Le Fe je funkcionisao savršeno u poslednje vreme, nema sumnje da bi na proleće bili još bolji. Jedan ima ogromne tehničke kvalitete i savršeno čita igru, dok je drugi sjajan u izgradnji igre i povezivanju linija. Ubeđen sam da će Nemanja biti važno oružje za nas u nastavku sezone - izjavio je krajem 2023. trener Rena, Žilijen Stefan.

Nemanja Matić je tokom bogate fudbalske karijere branio boje Čelsija, Benfike i Mančester junajteda, Rome.

BONUS VIDEO