DUŠAN SILNI! POGLEDAJTE VLAHOVIĆEV GOL ZA POBEDU U NADOKNADI VREMENA! Nek kažu KRITIČARI sad nešto!


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.01.2024 | 19:55


Vraća se u formu!

Foto: www.profimedia.rs
DUŠAN SILNI! POGLEDAJTE VLAHOVIĆEV GOL ZA POBEDU U NADOKNADI VREMENA! Nek kažu KRITIČARI sad nešto!

Juventus je na gostovanju Salernitani morao užasno da se potrudi ne bi li došao do pobede. "Hladan tuš" za tim iz Torina pristigao je u prvom poluvremenu kada je Mađore doveo domaćina do prednosti. Da stvar bude još luđa, isti igrač je u drugom delu zaradio crveni karton, pa je Salernitana pokušala da se sa igračem manje izbori za pobedu i - nije uspela.

Prvo je Dušan Vlahović asistirao mladom Iling Junioru koji je postigao izjednačujući pogodak, da bi srpski reprezentativac tek prikazao najbolje. U nadoknadi vremena, kada je bilo najbitnije, Dušan je stupio na scenu i efektnim pogotkom doneo prednost "Staroj dami" po prvi put na susretu. 

Usledila je ogromna radost na stadionu "Areki" u Salernu, a napadač našeg nacionalnog tima je zaradio i javnu opomenu zbog skidanja dresa prilikom proslave, što je pokazalo koliko mu ovaj gol znači.

Vlahović se polako vraća u formu. Pre dva kola rešio je meč protiv Frozinonea nešto ranije nego što je to bio slučaj ovog puta, a kasnije je imao i poništen pogodak. Potom je u prošlom kolu asistencijom u vidu "štikle" za Rabioa rešio pitanje pobednika, a sada je protiv Salernitane golom i asistencijom sigurno zaslužio titulu igrača utakmice.

Ovo je vrlo bitna pobeda za Juventus koji je nastavio da drži priključak za vodećim Interom i i dalje zaostaje dva boda u odnosu na "Neroazure".

BONUS VIDEO: