SIN MU UMRO, A ON U VEZI SA NJEGOVOM DRUGARICOM! Slavni fudbaler ZGROŽAVA sve OVIM potezom!


IZVOR: Republika - 03.01.2024 | 20:15


Užas...

Foto: Tanjug/AP
SIN MU UMRO, A ON U VEZI SA NJEGOVOM DRUGARICOM! Slavni fudbaler ZGROŽAVA sve OVIM potezom!

Legendarni nemački fudbaler Mihael Balak (47) proživljava drugu mladost sa duplo mlađom ženom.

Trofejni vezista koji je bio poznat po dobroj tehnici i viziji, ali i borbenosti i odličnom udarcu sa distance, kao i izvođenju prekida, a ostavio je veliki trag najpre u domovini, a onda i u Premijer ligi.

Prvo je sa Kajzerslauternom osvojio prvenstvo Nemačke 1998. pa sa Bajer Leverkuzenom igrao finale Lige šampiona i Kupa Nemačke 2002. da bi prelaskom u Bajern Minhen došao do tri duple krune u domaćim takmičenjima.

Onda se Balak preselio u Čelsi gde je osvojio Premijer ligu, tri FA kupa i Liga kup, dok mu je LŠ opet izmakla u finalu.

Za reprezentaciju Nemačke je odigrao 98 utakmica, postigao 42 gola i bio vicešampion sveta 2002. i Evrope 2008.

Mihael je bio u braku sa Simone Lambe i imali su tri sina rođena početkom milenijuma, a razveli su se 2012. godine. Balak je potom bio u vezi sa Natašom Tanus od 2015. do 2019.

Srednji Mihaelov sin, Emilio, poginuo je vozeći kvad 2021. godine, kada je imao samo 18 godina, a Balakova nova devojka je bila sinova dobra prijateljica.

Sofija Šnajderhan (23) je supermodel i influenserka, ali istovremeno se bavi marketingom i poručuje:

Da, želim novac, želim da radim, zarađujem i da živim lep život.

Sada kada je u vezi s Balakom, a to već dugo traje, nema problema s tim jer je Nemac toliko bogat da mlada dama može da ima sve što zamisli.

Iako je od Mihaela mlađa 24 godine, njoj to ne smeta i to je već izjavila. Veruje da je pronašla pravu sreću sa starijim čovekom.

Sofija je imala 21 godinu kada je počela vezu sa Balakom koji je tada imao 45 godina, a sve se to dešavalo baš u vreme kada je poginuo sin čuvenog fudbalera.

Par je viđen kako razmenjuje poljupce manje od godinu dana od smrti Balakovog sina.

Prema medijskim napisima, Sofija se iz Francuske preselila u Minhen kod Mihaela. Praznik su proveli zajedno, pa su objavili i fotografije, čime su jasno pokazali da im ne smeta šta drugi misle o razlici u godinama i njihovoj vezi.

BONUS VIDEO: