SRBIN NASTAVIO FANTASTIČNU SERIJU! Jović DVOSTRUKI STRELAC za Milan! Roso-neri ubedljivo do četvrtfinala Kupa Italije! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 02.01.2024 | 23:22


Srpski reprezentativac postigao je nove golove za tim sa San Sira.

Foto: www.profimedia.rs
SRBIN NASTAVIO FANTASTIČNU SERIJU! Jović DVOSTRUKI STRELAC za Milan! Roso-neri ubedljivo do četvrtfinala Kupa Italije! (VIDEO)

Fudbaleri Milana pobedili su Kaljari rezultatom 4:1 (2:0), u meču osmine finala Kupa Italije, a utakmicu je obeležio reprezentativac Srbije Luka Jović.

Napadač "orlova" je bio dvostruki strelac, u drugom meču uzastopno postigao gol(ove) i pruža sve bolje partije u dresu roso-nera. Ujedno, bio je to četvrti pogodak za Luku ove sezone, a treći uzastopni, jer je prethodno zatresao mrežu Atalante, dok je nešto ranije bio precizan i protiv Frozinonea.

Igrao se 29. kada je idealan centaršut u kazneni prostor poslao Teo Ernandes, Jović je malo lošije primio loptu, ali je našao prostora i levom nogom zakucao loptu u mrežu.

Pogodak Luke Jovića možete pogledati u priloženom video prilogu.

U finišu poluvremena, Jović je ponovo zatresao mrežu i opet na asistenciju Tea Ernandeza, koji je namestio Luki i vodeći gol.

Do kraja utakmice, trijumf Milana potvrdili su Traore u 50. minutu koji je povisio na 3:0, dok je Rafael Leao stavio tačku postigavši gol za 4:1. Čast tima sa Sardinije spasio je Azi pogotkom u 87. minutu.

Inače, Milan je trenutno na trećem mestu Serije A, sa 36 bodova na kontu, devet manje od lidera i gradskog rivala Intera.

U narednom kolu šampionata Italije, ekipa sa San Sira gostuje Empoliju.

BONUS VIDEO