IZ ZVEZDE NIKO NIJE DOŠAO NA DODELU "ZLATNE LOPTE" FSS! Otkriven RAZLOG zbog kojeg se to desilo!


IZVOR: Republika - 29.12.2023 | 13:05


Partizan je predstavljao sportski direktor Ivica Kralj.

Foto: Starsport
IZ ZVEZDE NIKO NIJE DOŠAO NA DODELU "ZLATNE LOPTE" FSS! Otkriven RAZLOG zbog kojeg se to desilo!

Svečanost dodele prestižne nagrade srpskog fudbala “Zlatna lopta”, koja se u petak održala u Beogradu, privukla je veliki broj zvanica iz sveta sporta.

Međutim, njoj nije prisustvovala delegacija Crvene zvezde, a kako saznaje "Telegraf" razlog je taj što su čelnici srpskog šampiona u međuvremenu otišli na odmor, nedugo nakon završetka poslednje utakmice u jesenjem delu Superlige.

Nasuprot šampionu Superlige, jesenji prvak je imao svog emisara na ceremoniji, pošto je Partizan predstavljao sportski direktor Ivica Kralj.

Foto: Starsport

Ivica Kralj na ceremoniji "Zlatne lopte" FSS

Podsetimo, za najboljeg trenera u 2023. izabran je Dragan Stojković Piksi, najbolji fudbaler je Aleksandar Mitrović koji je zbog profesionalnih obaveza sprečen da dođe na dodelu, dok je najbolja fudbalerka Violeta Slović.

- Ovaj plasman na Evropsko prvenstvo je svojevrstan poklon naciji koja voli fudbal i koji će stati uz svoju reprezentaciji. Laureatima do sveg srca čestitam, Violeta, uživaj u ovom priznanju jer si ga zaslužila, Aleksandru velikom takođe čestitam, on već zna šta ja mislim o njemu, zato ga i zovem da bude na spisku. Jedan fantastičan momak, koji se bori za dres reprezentacjie, za grb svoje zemlje, neko ko i kada su u pitanju povrede i kada su u pitanju neke stvari koje te sprečavaju, on ne priznaje to. To je fenomen gde sam ja retko sretao ljude da gledaju na te stvari. Zato... Potpuno zasluženo je osvojio i želim da nastavim onda kada bude bilo najpotrebnije, a to je Gelzenkirhen i dva puta Minhen, to je najvažnije. Sve pre toga nije toliko, ali se nadam da će biti pravi kad nam je najpotrebniji - rekao je selektor Stojković posle osvojene nagrade.

BONUS VIDEO