BAHAR POSLE PORAZA PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU! Izraelac OTKRIO da li ostaje u Zvezdi!


IZVOR: Republika/D.O. - 20.12.2023 | 20:22


Crvena zvezda je prepustila lidersku poziciju Partizanu, posle poraza u 171. Večitom derbiju.

Foto: Starsport
BAHAR POSLE PORAZA PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU! Izraelac OTKRIO da li ostaje u Zvezdi!

Crveno-beli su poraženi od "parnog valjka", golovima Bibrasa Natha iz penala i Mateusa Saldanje, dok je neuspeh gostiju spasio Šerif Endiaj - 1:2.

Trener srpskog šampiona Barak Bahar dao je svoje viđenje Večitog derbija u Humskoj:

- Primili smo veoma lak gol, mnogo glupih stvari, nismo iskoristili svoje šanse. Ali, ovo je fudbal. Izvinjenje navijačima, ali ovo je fudbal - rekao je Bahar posle meča.

Foto: Starsport

Kristijan Belić i Inbeom Hvang

Otkrio je potom dalje planove, odnosno, da li će ostati na klupi Zvezde zbog eliminacije iz Evrope, kao i poraza od najljućeg rivala. 

- Tek smo završili utakmicu, ne mogu da sad govorim o svom statusu. Sešćemo sa upravom i odlučiti šta ćemo da uradimo. Želeli smo da pobedimo, ali dešava se to o u fudbalu. Vodili smo na tabeli, ali nismo uspeli. U ovom trenutku ne bih da pričam o novcu, samo o fudbalu - istakao je Bahar.

Izraelac je poručio da sebe i dalje vidi kao trenera Zvezde.

– Ovde sam, radim najbolje što mogu, radim naporno. Sada idemo na veliku pauzu, moramo da se opustimo i da odlučimo šta ćemo da radimo u budućnosti – dodaoje Barak Bahar.

Crvena zvezda će prezimiti na drugoj poziciji sa 46 bodova, dok je Partizan prvi deo takmičenja završio kao lider sa istim brojem poena.

BONUS VIDEO