BARAK IMA SPECIJALNOG GOSTA! Dečak koji je bio otet 52 dana pratiće meč sa Sitijem (VIDEO)


IZVOR: M. N. - 13.12.2023 | 18:55


Barak usrećio dečaka

Foto: Starsport
BARAK IMA SPECIJALNOG GOSTA! Dečak koji je bio otet 52 dana pratiće meč sa Sitijem (VIDEO)

Izraelski trener na meču sa Mančester sitijem ima posebnog gosta, a to je dečak Ejtan  koji je bio otet od strane Hamasa. On je na utakmicu stigao sa majkom i sestrom, dok je njegov otac i dalje u zarobljeništvu.

 

Barak je na konferenciji istakao da će Ejtan biti njegov gost, 

Imam važnog gosta,  jednog divnog momka koji je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je otet 52 dana. On se zove Ejtan Jahalomi. On je veliki navijač Mančester sitija, ali rekli smo da nećemo obraćati pažnju na to ko će pobediti -rekao je Bahar.

Podsećamo, trener Crvene zvezde u prethodnom periodu poslao je nekoliko snažnih poruka o ratu na Bliskom istoku. Nakon napada Hamasa na Izrael nije se oglašavao, kao ni tokom izraelskog odgovora u pojasu Gaze. Sačekao je konferenciju za medije u Lajpcigu, na kojoj je opširno govorio o sukobu, zatim na ruci nosio crnu traku, a oko vrata pločicu na kojoj je poruka da svi zarobljeni treba da budu pušteni. 

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić", u poslednjem kolu grupe G Lige šampiona.

Izabranici Pepa Gvardiole imaju maksimalnih 15 bodova, odavno su obezbedili osminu finala, dok su crveno-beli ostali bez šanse da i na proleće nastupaju u Evropi.

Prvi meč, odigran u septembru u Mančesteru, pripao je aktuelnom šampionu "starog kontinenta" rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: