Prilika za transfer karijere: ITALIJANSKI VELIKAN ZOVE TADIĆA?


IZVOR: Republika - 14.03.2018 | 17:42


Srpski fudbaler Dušan Tadić strahuje ove sezone da li će njegov Sautempton zadržati prvoligaški status u Engleskoj, ali se čini da za njega nema zime bar što se tiče igranja na najvišem nivou.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Tadić zanimljiv čelnim ljudima Intera

Tadić bi bez obzira na sudbina kluba sa "Sent Meri" stadiona mogao da promeni sredinu na leto, a kao najveći kandidat da ga angažuje pominje se milanski Inter!

"Nero-azuri" su navodno vrlo zainteresovani da na leto krenu u novu rekonstrukciju tima, a najveće promene mogao bi da pretrpi vezni red.

Pominjalo se da klub sa "San Sira" traži tandem iz Šahtjora Bernard i Marlos, kao i da je povoljna okolnost što njima dvojici ističu ugovori, a baš i nemaju želju da nastave karijeru u Ukrajini, gde Šahtjor već godinama igra van matičnog Donjecka gde i dalje besni građanski rat.

Ipak, za usluge dvojice Brazilaca ozbiljno su se zainteresovali i klubovi iz Kine, a njihovim ponudama teško će moći da parira Inter.

Zato je nekome u klubu palo na pamet da bi i Tadić bio vrlo dobra opcija, čak možda i jeftinija, ali ne i manje kvalitetna. On ne igra u drugom delu sezone preterano dobro, uklopio se u sivilo u redovima Sautemptona, ali njegova tržišna vrednost se i dalje drži na oko 20 miliona evra.

Ljudi koji se predstavljaju kao Tadićevi zastupnici su prethodnih dana boravili u Milanu i razgovarali sa predstavnicima Intera. Za sada je samo ideja, mada je ne treba olako otpisivati.