UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Trener Zvezde se OVOME nije nadao!


IZVOR: Republika/D.O. - 03.12.2023 | 06:40


Šampion u 17. kolu Superlige Srbije gostuju Napretku u Kruševcu.

Foto: Starsport
UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Trener Zvezde se OVOME nije nadao!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju bitku za odbranu šampionskog trona. Izabranici Baraka Bahara od 15 časova gostuju ekipi Napretka, gde će pobedom pokušati da zacele evropske rane.

Ipak, izraelski stručnjak u ovom meču neće moći da računa na najjači sastav. Štaviše, klub sa Marakane biće desetkovan u "Lazarevom gradu", pošto su van stroja čak petorica prvotimaca.

Put Kruševca neće poći bolesni igrači, a na tom spisku su: kapiten Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai, Milan Rodić, Marko Stamenić i Nemanja Milunović!

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

Ako se tome doda da Mirko Ivanić vuče povredu od utakmice iz Berna protiv Jang Bojsa i potpuno je sigurno da neće biti među starterima, ali će, što je povoljna vest, putovati sa ostalom ekipom na megdan Napretku.

Podsetimo, Crvena zvezda trenutno je u zaostatku šest bodova za liderom Partizanom, koji je u ovom kolu savladao Vojvodinu rezultatom 3:1. Zbog toga, crno-beli imaju utakmicu od Baharovog tima.

Zvezda je u prvom meču protiv Kruševljana, na stadionu "Rajko Mitić", slavila ubedljivo s 4:0, a golove za crveno-bele postigli su Žan Filip Kraso (dva), Osman Bukari i Srđan Mijailović.

BONUS VIDEO