Ronaldo: Voleo bih da se vratim u Inter!


IZVOR: Republika - 10.03.2018 | 09:29


Na svečanosti povodom 110. rođendana FK Inter, brojne legende ovog kluba su se skupile na stadionu "San Siro" kako bi uveličale svečanost, a među njima je bio i legendarni brazilski fudbaler Ronaldo.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo ne otpisuje mogućnost za funkciju u Interu

Punim imenom, Ronaldo Luis Nazario de Lima, poznat i pod nadimkom “O Fenomeno”, u Interu je igrao pet sezona, od 1997. do 2002. godine kada je prešao u slavni Real Madrid. Ronaldo je u dresu Intera osvojio svoje jedine dve Zlatne lopte, a od klupskih ostvarenja ističe se naslov u Kupu UEFA 1998. godine.

U razgovoru za italijanske medije popularni "Zuba" je najavio da bi voleo da se jednog dana vrati u Inter kao funkcioner ovog kluba.

– Srećan sam što sam ovde, da zajedno proslavimo 110. godišnjicu Intera. Biti proglašen jednim od najboljih napadača u istoriji ovog kluba je velika čast za mene jer su ovde igrali veliki igrači.

– U Milanu sam naučio mnogo, ne samo kao igrač, već kao i čovek. Stigao sam mlad i doslovno sam odrastao ovde. Trenutna ekipa je jako dobro počela sezonu, ali nakon zimske pauze imali su niz loših rezultata i nalaze se na nivou ispod njihovih mogućnosti. Moraju da reaguju.

– Ja kao direktor u Interu? Zauzet sam sa puno projekata, ali želeo bih se da se vratim u Inter i ponovo ga učinim sjajnim - završio je Ronaldo.