PUKLA PETARDA U STAROJ PAZOVI! Kadeti Srbije DEKLASIRALI rivala!


IZVOR: Republika - 21.10.2023 | 19:06


Kadetska reprezentacija Srbije savladala je u prvom meču premijerne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Azerbejdžan i upisala ubedljivu pobedu od 5:1.

Foto: fss.rs
PUKLA PETARDA U STAROJ PAZOVI! Kadeti Srbije DEKLASIRALI rivala!

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, a posle prvog kola, "orlići" su prvi u Grupi 4, u kojoj su u svom prvom meču Luksemburg i Slovenija remizirali rezultatom 1:1.

Pobedu Srbije najavio je već u četvrtom minutu Đorđe Ranković, ali je to vođstvo poništeno autogolom Igora Bubanje u 11. minutu koji je nespretno reagovao i zatresao sopstvenu mrežu.

Ipak, "orlići" su već u 26. minutu ponovo imali gol prednosti, a tri minuta kasnije i dva pogotka više, zahvaljujući dvostrukom strelcu Stefanu Mladenoviću.

Do četvrtog gola Srbija je stigla u 59. minutu, kada je s "bele tačke" siguran bio Bogdan Kostić, da bi konačan rezultat postavio Eldin Bajramović u 87. minutu.

Izabranike Jovana Damjanovića 24. oktobra na istom mestu očekuje utakmica protiv Luksemburga, od 17 časova, dok tri dana kasnije sledi meč protiv Slovenije od 14 sati.

BONUS VIDEO