IMA SE, MOŽE SE: Rašford slupao Rols Rojs od 800.000 evra, a sada se vozi u "KUĆI NA TOČKOVIMA"


IZVOR: Republika - 16.10.2023 | 20:17


Mercedes Sprineter opremljen je najmodernijom tehnologijom

Foto: Tanjug/AP
IMA SE, MOŽE SE: Rašford slupao Rols Rojs od 800.000 evra, a sada se vozi u "KUĆI NA TOČKOVIMA"

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford slupao je svog Rols Rojsa kada se vraćao sa utakmice protiv Barnlijem pre tri nedelje, pa je odlučio da malo odmori od vožnje.

Umesto "kruziranja" u luksuznoj limuzini, koja je po svemu sudeći završila u starom gvožđu, a čija cena iznosi vrtoglavih 800.000 evra, fudbaler je unajmio vozača i skratio sebi muke.

Naime, sada koristi usluge privatnog prevoznika kojem Rašford svakodnevno plaća usluge transporta. I, nije u pitanju neka besna mašina, već - kombi. Ali, ne bilo kakav kombi, već mega-luksuzan koji se iznajmljuje samo onima sa dubonim džepom. Zovu ga, inače, "kuća na točkovima" pošto ima gotovo čitavu prateću sadržinu kao, recimo, (nat)prosečan dom.

 

 

To je izašlo u javnost jer Markus već danima u kombiju od 300.000 evra dolazi na treninge. U pitanju je Mercedes Sprineter opremljen najmodernijom tehnologijom. Sedišta  mogu da se transformišu u krevet, sve je prekriveno kožom, a tu je i televizor od 40 inča. Na plafonu su, razume se, diore u različitim efektima poput zvezdanog neba, električne zavese, espreso aparat i frižider. Neki modeli ovakvog Mercedesa imaju ugrađen i toalet.

BONUS VIDEO