NIJE HTEO DA PREĆUTI! Oglasio se reprezentativac Mađarske koji se zamalo POBIO sa Milinković-Savićem! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.10.2023 | 12:56


"Orlovi" i drugi put poraženi od severnih suseda identičnim rezultatom kao i na Marakani.

Foto: printscreen/TTV Arena Sport
NIJE HTEO DA PREĆUTI! Oglasio se reprezentativac Mađarske koji se zamalo POBIO sa Milinković-Savićem! (VIDEO)

Ponovo su Mađari bili kobni za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, nanevši im isti poraz poput onog na stadionu "Rajko Mitić". Jedina razlika je što su tada slavili posle preokreta, a u subotu veče su dva puta ima prednost, koju su na kraju i zadržali.

Ovim neuspehom srpski reprezentativci su zakomplikovali sebi put na Evropsko prvenstvo, na kojem nismo učestvovali više od dve decenije, pa će "orlovi" u narednim mečevima protiv Crne Gore u Beogradu i Bugarske u Leskovcu, morati da upišu maksimalnih šest bodova, kako bi prošli dalje.

Finiš utakmice na "Puškaš areni" doneo je male varnice na terenu, a glavni akteri su bili golman Torina Vanja Milinković Savić, kao i mađarski reprezentativac Žoltan Kalmar, koji su umalo došli i do tuče na centru igrališta.

Srpski čuvar mreže je ispucao loptu, da bi ga potom Kalmar prozivao, a onda je Vanja bio taj koji ga je izazvao na "crtu". Sve se ubrzo, na sreću primirilo, pa su fudbaleri obe selekcije prijateljski napustili teren.

Posle utakmice, oglasio se i Kalmar za mađarske medije, gde je priznao zbog čega je to uradio.

- Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova - rekao je Kalmar.

BONUS VIDEO