KONAČNA PRESUDA JE STIGLA: Susret u Kragujevcu je dobio svoj epilog - ovim rezultatom je registrovan meč Radničkog 1923 i Crvene zvezde!


IZVOR: Republika - 13.10.2023 | 15:15


Očekivano se i obistinilo.

Foto: Starsport
KONAČNA PRESUDA JE STIGLA: Susret u Kragujevcu je dobio svoj epilog - ovim rezultatom je registrovan meč Radničkog 1923 i Crvene zvezde!

Meč 11. kola Superlige Srbije u fudbalu koji je odigran na stadionu "Čika Dača" konačno je dobio svoj epilog.

Da podsetimo, puleni trenera Baraka Bahara su u navedeom susretu slavili rezultatom 4:3 golovima Petera Olanjinke i Mirka Ivanića, ali je domaćin napravio prestup početkom drugog perioda igre uvodeći na teren Miloša Vidovića koji se na navedenom susretu nije nalazio u protokolu.

 

 

Na kraju su reagovali i službeni organi, a danas je tim povodom izdato i zvanično saopštenje:

- Na osnovu izveštaja službenih lica, postupajući po službenoj dužnosti, direktor takmičenja Super lige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić doneo je odluku o registraciji odigrane utakmice 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Radnički 1923 i FK Crvena zvezda službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK Crvena zvezda, zbog nastupa igrača FK Radnički 1923 koji nije upisan u zapisnik pre početka utakmice. Sve potrebne izmene u okviru tabele takmičenja biće izvršene nakon pravosnažnosti ove odluke - stoji u saopštenju Superlige.

Da podsetimo, usled reprezentativnih obaveza, u vikendu pred nama neće biti superligaških mečeva.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: