PRVO OGLAŠAVANJE RADOVANA PANKOVA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Evo ŠTA je rekao!


IZVOR: Republika - 07.10.2023 | 15:50


Fudbaler Legije iz Varšave Radovan Pankov oglasio se otvorenim pismom po dolasku u Poljsku, a nakon što je proveo noć u holadskom zatvoru

Foto: www.profimedia.rs
PRVO OGLAŠAVANJE RADOVANA PANKOVA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Evo ŠTA je rekao!

Pankov je posle meča Legije protiv AZ Alkmara, optužen da je, zajedno sa saigračem, pretukao jednog radnika obezbeđenja.

Tom prilikom, pisali su tamošnji mediji, oni su mu slomili ruku u predelu lakta i zbog toga su zadržani u pritvoru gotovo 24 sata.

U celu priču uključile su se i Vlade Republike Poljske i Holandije, zbog kojih se Pankov oglasio po dolasku u Varšavu.

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov

 

- Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu.

Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljsku mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti - napisao je Radovan Pankov.

BONUS VIDEO