VAŽNO ZA SVE DELIJE! Kragujevačka policija izdala SAOPŠTENJE pred meč na "Čika Dači"!


IZVOR: Republika - 07.10.2023 | 11:33


Očekuje se veliki broj gledalaca na tribinama.

Foto: Republika.rs
VAŽNO ZA SVE DELIJE! Kragujevačka policija izdala SAOPŠTENJE pred meč na "Čika Dači"!

Policijska uprava grada Kragujevca je, u skladu sa članom 52 Zakona o policiji, donela odluku da će njeni službenici snimiti video kamerama i fotografisati učesnike fudbalske utakmice 11. kola Superlige Srbije, između Radničkog 1923 i branioca titule Crvene Zvezde, koja će se odigrati na stadionu "Čika Dača" u nedelju 8. oktobra od 15 časova.

- Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce da sportski i korektno bodre klub za koji navijaju. Protiv onih koji budu vršili krivična dela i narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere - stoji u saopštenju kragujevačke policije.

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda igra se u Kragujevcu, a poznato je da "crveni đavoli" i delije prate svoje ljubimce na svim utakmicama.

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

Zato u policiji apeluju da ovaj meč prođe bez navijačkih sukoba na stadionu i van njega, budući da ih je u prošlosti bilo.

Izabranici Baraka Bahara trenutno zauzimaju treće mesto. Crveno-beli imaju 18 bodova, četiri manje od vodećeg Partizana, a dva od drugoplasiranog TSC, dok je Radnički 1923 na pretposlednjoj 15. poziciji, sa samo šest bodova, takođe, iz osam mečeva.

Zvezda je prošle sezone slavila u srcu Šumadije rezultatom 1:0, golom Aleksandra Kataija (75.) s "bele tačke", dok je u drugom duelu ligaškog dela sezone pobedila 2:0, a strelci su bili Stefan Mitrović i Aleks Vigo.

U plej-ofu prethodne sezone, odigrali su jedan meč, upravo u Kragujevcu, a pobednika nije bilo (1:1), iako je finiš bio veoma uzbudljiv. Mirko Ivanić je doneo prednost Zvezdi u 84. minutu, da bi Luka Zorić 120 sekundi kasnije postavio konačan rezultat i doneo remi Radničkom 1923.

BONUS VIDEO