OTKRIVAMO: Pankova TERETE po VIŠE TAČAKA! Može DANIMA da OSTANE U ZATVORU!


IZVOR: Republika - 06.10.2023 | 14:22


Nove informacije o zadržavanju Radovana Pankova.

Foto: www.profimedia.rs
OTKRIVAMO: Pankova TERETE po VIŠE TAČAKA! Može DANIMA da OSTANE U ZATVORU!

 Kako pišu poljski mediji, Radovan Pankov i Žosue biće optuženi po dve tačke.

Fudbaler Legije bi mogli da odgovaraju za narušavanje javnog reda i mira, kao i za napad na službeno lice! Pankov može da ostane u pritvoru čak 72 sata.

Fudbaleri poljskog tima nisu ostali sami u Holandiji. Uz njih su tim menadžer Konrad Pašnjevski, kao i advokat Pjotr Mijekus.

Podsetimo,  Radovan Pankov, fudbaler Legije iz Varšave uhapšen je u četvrtak uveče u Alkmaru i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog nereda u kojima nije učestvovao. On je navodno bio u autobusu kada se nekoliko igrača njegovog kluba verbalno sukobilo sa policijom koja nije htela da ih pusti u autobus, a onda su sevnuli pendreci i usledila su hapšenja.

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov

 

Prema informacijama iz Holandije, Pankov je izveden iz autobusa i samim tim nije bio deo grupe koja je negodovala ispred, ali ako je suditi na osnovu informacija do kojih su došli mediji u Poljskoj, njemu Holanšani pokušavaju da prišiju svu krivicu.

U policijsku stanicu je posle utakmice priveden i kapiten Žosue Peškeiro i prenoćili su u pritvoru, ali ako je suditi na osnovu priče novinara Tomaž Vlodračuk Portugalac ni za šta nije kriv, pa se nameće zaključak da svu krivicu pokušavaju da prišiju Srbinu.

BONUS VIDEO