NA ADI ODRŽAN HISENSE CUP 2023! Fudbalsko zagrevanje pred EURO 2024 prvenstvo!


IZVOR: Republika - 02.10.2023 | 14:41


U iščekivanju 17. izdanja Evropskog prvenstva u fudbalu, kompanija Hisense priredila je 30. septembra, na beogradskoj Adi, fudbalski turnir Hisense Cup 2023, na kojem su učestvovale ekipe prodavaca iz Srbije ovog prestižnog tehnološkog brenda.

Foto: ProRec studio
NA ADI ODRŽAN HISENSE CUP 2023! Fudbalsko zagrevanje pred EURO 2024 prvenstvo!

Pred brojnom publikom, više od 120 igrača je pokazalo zavidne fudbalske veštine i majstorije poput pravih profesionalaca. Uz sjajnu atmosferu i u sportskom duhu bila je ovo istinski sjajna prilika za najavu EURO 2024, čiji je Hisense globalni partner treći put zaredom.

Hisense je globalni partner prestižnih sportskih manifestacija, a ovog puta podržava Kvalifikacije i već treći put zaredom UEFA Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024, koje će biti održano u Nemačkoj. Ovim kompanija pokazuje snagu svog brenda, jer biti tri puta zaredom partner ovako prestižnog takmičenja je istovremeno i podstrek i velika odgovornost. U susret tome, sad već tradicionalni Hisense Cup održava se za Hisense prodajne timove i za kolege iz medija na takozvanom beogradskom moru, na Adi.

Foto: ProRec studio

 

Na Hisense Cup 2023 takmičenju finalistima i pobednicima dodeljene su vrlo vredne nagrade - Hisense televizori od 55 i 50 inča, modeli 55A6BG i 50A6BG, a u posebno pripremljenoj Chill zoni turnira bilo je veoma zabavno, što je dodatno začinilo kompletan događaj.

Foto: ProRec studio

 

 

Pobednik Hisense turnira za 2023. godinu je ekipa Tehnomanija, dok je drugo mesto osvojila ekipa Tehnomedia.

Foto: ProRec studio

 

U revijalnom delu turnira svojevrsna atrakcija bila je utakmica sportskih medija i sportskih redakcija medijskih portala u Srbiji, koja je pokazala da naši sportski novinari, osim što odlično prate sportska dešavanja umeju i da igraju fudbal - i to kako! Pobedila je ekipa u zelenim dresovima, rezultatom 5:3, ali je na terenu bilo daleko neizvesnije.

Foto: ProRec studio

 

Hisense Cup postaje regionalna tradicija Hisense kompanije, koja i na ovaj način pokazuje svoju odlučnost da lokalnim tržištima pruži podršku u razvoju zdravijih navika i kvalitetnijeg života.

Foto: ProRec studio

 

Posvećen ulaganju u inovacije i proizvode koji su održivi i ekološki, Hisense će svojom najsavremenijom tehnologijom kvaliteta slike ljubiteljima fudbala širom sveta pružiti neuporediv doživljaj gledanja UEFA.

BONUS VIDEO