RONALDO SE OPROSTIO OD MESIJA: Nema ga više, a bilo nam je lepo


IZVOR: Republika - 07.09.2023 | 08:00


Promenili smo istoriju fudbala našim rivalstvom, ali je svako od nas odabrao svoj put, kazao je Portugalac.

Foto: Ap photo
RONALDO SE OPROSTIO OD MESIJA: Nema ga više, a bilo nam je lepo

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su po mnogima glavni kandidati za zvanje najboljeg fudbalera u istoriji. Ono što je još važnije u toj trci je da su Portugalac i Argentinac igrali i dalje igraju u istoj eri, samo su se sada njihovi putevi razišli, pa velikog rivalstva i međusobnih duela više nema.

Ronaldo je prešao u Saudijsku Arabiju i redove Al Nasra, dok je Mesi u MLS ligi gde nosi dres Majamija. Međutim, Portugalcu očigledno nedostaju međusobni dueli kojih su najviše odigrali dok je on bio u Realu a Leo u Barseloni. Zato je Kristijano sa setom govorio o tom vremenu svestan da se sa Mesijem možda više nikad neće sresti na terenu.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Srećan je u Saudijskoj Arabiji - Ronaldo

- Rivalstva nema. Bilo je lepo, navijačima se dopalo. Svako ko voli Kristijana Ronalda ne mora da mrzi Mesija. Obojica su vrlo dobri, promenili su istoriju fudbala. Poštovani smo svuda u svetu, to je najvažnije. On ima svoj put, ja takođe. Dobro mu ide, koliko sam video. Govorio sam uvek, mi smo delili pozornicu 15 godina i bili, neću reći prijatelji, ali kao dvojica kolega koji poštuju jedan drugoga - poručio je Ronaldo uz određenu dozu nostalgije.

BONUS VIDEO