PROSLAVLJENI TRENER PARTIZANA ZA "REPUBLIKU"! Otišao Vučelić, a nije prvi april? Ovo se čekalo GODINAMA! Nek' krene i Vazura za njim!


IZVOR: Republika - 30.08.2023 | 13:17


Legendarni trener Partizana Ivan Golac bio je iznenađen dešavanjima u Humskoj.

Foto: ST/Nemanja Pančić
PROSLAVLJENI TRENER PARTIZANA ZA "REPUBLIKU"! Otišao Vučelić, a nije prvi april? Ovo se čekalo GODINAMA! Nek' krene i Vazura za njim!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika kluba iz Humske.

Iako su svi grobari s nestrpljenjem čekali ovaj dan, legendarni trener Partizana Ivan Golac bio je poprilično iznenađen ovakvim razvojem situacije:

- Otišao je, a nije prvi april! Da li ste sigurni da je to tačno? Ovo se čekalo godinama. Nadam se da će ostali krenuti njegovim putem, zna se, Vazura i ostali - rekao je Golac za "Republiku" i nastavio u istom tonu:

Foto: Starsport

Ivan Golac

- Mnogo je čekao (prim.aut Milorad Vučelić) na ovaj trenutak, valjda mu je nešto sad proradilo, pa je shvatio da je vreme za promene i da se povuče. Posle toliko godina nije ostalo ništa. Možemo reći da Partizan nije u tolikom kanalu, koliko je imao lošu upravu. Verujem da su ovi igrači, ali kao i oni prethodnih godina, imali kvalitetniju upravu, da bi rezultati bili mnogo bolji. Ovi ljudi kao da su radili protiv Partizana, nadam se da će crno-belima konačno da svane. Valjda će imati i dobre rezultate - istakao je Ivan Golac.

BONUS VIDEO