JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Bahar ga precrtao, on već našao novi klub


IZVOR: Republika - 22.08.2023 | 16:05


Iskusni vezista nije dugo čekao da se skući, a sledeća destinacija biće mu zemlja koja je kao obećana za Srbe.

Foto: Starsport
JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Bahar ga precrtao, on već našao novi klub

Slavoljub Srnić novi je fudbaler AEL iz Limasola. Sada već igrač Crvene zvezde nastaviće karijeru na Kipru saopštio je njegov novi klub. On i AEL su dogovorili dvogodišnju saradnju.

 

 

Da će Srnić napustiti Marakanu bilo je odavno jasno jer je trener Barak Bahar po preuzimanju ekipe jasno stavio do znanja na koga ne računa, a jedan od njih bio je i Srnić. Tako se završio njegov treći mandat u crveno-belom dresu, a ukupni bilans m je šest titula u Srbiji i tri pehara u Kupu Srbije. Osim u Zvezdi, iskusni vezista je igrao u Čukaričkom i za Las Palmas.

Inače, Srbija će na Kipru, koji je obećana zemlja za naše fudbalere, u novoj sezoni, za sada, imati 15 fubalera. To su uglavnom bivši fudbaleri Zvezde i Partizana poput Veljka Nikolića, Veljka Simića, Slobodana Uroševića i Nemanje Miletića sa kojima je Srnić delio megdan u večitim derbijima minulih sezona.

Podsetimo, danas se Zvezda već oprostila od jednog fudbalera. U pitanju je gruzijski fudbaler Irakli Azarov, za kojeg se već nedeljama spekulisalo da će otići sa Marakane, a pre par dana je postalo jasno da će Gruzijac preći u ukrajinski Šahtjor, za 3.000.000 evra, koje će inkasirati klub iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO