VOJVODINA DESETKOVANA NA MARAKANI! Batak OTKRIO ko sve NE IGRA protiv Zvezde!


IZVOR: Republika - 30.07.2023 | 12:26


Novosađani mislima već u revanšu protiv Kiprana na "Karađorđu".

Foto: Tanjug
VOJVODINA DESETKOVANA NA MARAKANI! Batak OTKRIO ko sve NE IGRA protiv Zvezde!

Fudbaleri Vojvodine na otvaranju superligaške sezone gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani.

Pred meč protiv branioca titule (20.30, TV Arena sport Premium 1), u Novom Sadu nemaju nimalo razloga za optimizam, zbog sastava u kome će izaći na teren stadiona "Rajko Mitić".

Razlog tome je "čuvanje" prvotimaca za revanš sa kiparskim APOEL-om, koji se igra u okviru druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Naime, šef struke kluba sa "Karađorđa" Radoslav Batak otkrio je pred duel sa šestostrukim uzastopnim prvakom Srbije, sa kakvim snagama ulazi u ovaj duel:

Foto: Starsport

Nikola Čumić neće biti starter za Vošu protiv Zvezde

- Šansu će dobiti i mladi igrači, koji treba da se dokažu, a mi verujemo u njih. Na raspolaganju imamo 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan da predstavljaju veliki klub i da računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca i u svakom trenutku svako od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi - rekao je Batak.

Ujedno, trener "lala" je objavio na konferenciji uoči utakmice protiv Zvezde da ne računa na Filipa Malbašića i Asmira Kajevića, koji su nedavno izašli iz povrede, a mogu da budu važni aduti protiv Kiprana. 

Osim njih, na klupi će se naći i kapiten ekipe Nikola Čumić, Andrija Radulović, Mamadu Traore, Iv Baraj, Milan Lazarević i Filip Antonijević.

BONUS VIDEO