TREĆA SREĆA: Crvena zvezda ZAVRŠILA KAPITALNO POJAČANJE u odbrani!


IZVOR: Republika - 23.07.2023 | 15:05


Novo-staro lice na Marakani.

Foto: Starsport
TREĆA SREĆA: Crvena zvezda ZAVRŠILA KAPITALNO POJAČANJE u odbrani!

Miloš Degenek je najnovije pojačanje FK Crvena zvezda. Ugovor je potpisan na dve godine, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Zvanična promocija trebalo bi da se održi u ponedeljak.

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Povratak igrača je u subotu najavio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Degenek je pred vratima, dogovorili smo sve detalje sa Kolumbusom, očekujem u naredna dva-tri dana da bude u Beogradu na treningu. Nadam se da ćemo najkasnije do sutra potpisati Kabića koji je već dugo želja Zvezde. Najbolji mladi igrači u Srbiji koji nije u Crvenoj zvezdi. Zvezda mora da bude u okvirima Srbije kao Bajern u Nemačkoj. Sve najbolje u Srbiji mora da bude u Zvezdi - rekao je prvi čovek crveno-belih.

Degeneku je ovo treći mandat u dresu Zvezde. Nakon što je Barak Bahar izrazio ogromnu želju da ga vidi u svojim redovima, klub je uradio sve da do toga i dođe, a Kolumbusu je plaćeno obeštećenje.

Crveno-beli ovim transferom rešavaju pitanje u defanzivi, posebno jer je reprezentativac Australije polivalentan te može da igra u centralnom delu odbrane, kao i na desnom beku.

Izraelski stručnjak na klupi velikana iz Ljutice Bogdana je potpuno promenio sastav i sistem igre. Za sada sve daje rezultate, igra je fenomenalna, a generalnu probu pred start šampionata imaće 26. jula od 20h kada im gostuje Fjorentina.

BONUS VIDEO