SEVERINA SVETLO NA KRAJU TUNELA! Da li je Partizan KONAČNO POGODIO sa pojačanjem?


IZVOR: Republika - 21.07.2023 | 11:49


Može li napadač da krene putem Rikarda Gomeša, Leonarda, Uroša Đurđevića, Lamina Dijare, Klea...

Foto: Miroslav Todorović, FK Partizan
SEVERINA SVETLO NA KRAJU TUNELA! Da li je Partizan KONAČNO POGODIO sa pojačanjem?

Crni oblaci već neko vreme kruže iznad Humske.

Fudbalski klub Partizan nalazi se u velikoj krizi, ekipa je dugo bez trofeja (poslednji osvojen Kup u sezoni 2018/19), još duže bez titule (od sezone 2016/17), te su navijači digli ruke i očekivanja su sve manja.

Letnji prelazni rok u kom je Crvena zvezda stigla do nekoliko fenomenalnih pojačanja, dok čelnici Partizana nisu blistali, ne uliva nadu da će se nešto promeniti i u predstojećoj sezoni. Ipak, svetlo na kraju tunela ipak postoji i zove se Ksander Severina!

U Humsku je stigao kao slobodan igrač, a odmah pošto je zadužio crno-beli dres zablistao je na prijateljskoj utakmici protiv Mladosti GAT (3:1) gde je bio strelac čak dva gola!

Srećan sam sa svoja dva gola u mom prvom meču posle dugo vremena, ovo su tek prva dva od mnogo koliko ih očekujem ove sezone - kratko je rekao momak čije je prezime upečatljivo, posebno na Balkanu, te je najavio da bi mogao da dominira u danima koji su pred nama.

Foto: Starsport

Ksander Severina

 

Grobari su ostali bez svog ljubimca, Rikarda Gomeša, i možda bi baš Ksander Severina mogao da zauzme njegovo mesto i krene putem kojim su pre reprezentativca Zelenortskih ostrva išli i Leonardo, Uroš Đurđević, Lamin Dijara, Kleo...

Ipak, treba biti oprezan jer je u bliskoj prošlosti bilo igrača koji su na početku zablistali, a onda potonuli. Poslednji u nizu definitivno je nestali Fuseni Dijabate koji nije ispunio očekivanja.

Kada se sve sabere i oduzme - ako se po jutru dan poznaje, Severina će ostaviti dubok trag u Partizanu i deluje da su čelnici kluba iz Humske konačno pogodili sa pojačanjem! Navijači su sa razlogom oprezni, ali ako Holanđanin nastavi u ovom stilu grobari bi mogli da dobiju novog ljubimca.

BONUS VIDEO