NE MOGU BEZ ZVEZDE! Hrvati dokazali da "ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI"!


IZVOR: Republika - 20.07.2023 | 14:05


Kod komšija ništa novo.

Foto: Republika
NE MOGU BEZ ZVEZDE! Hrvati dokazali da "ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI"!

Dinamo Zagreb je predstavio dresove za novu sezonu, a komentari kluba i komšijskih medija na ovu temu su neprimereni. Zapravo, od njih tako nešto može i da se očekuje.

Foto: Facebook/Printscreen

Dinamo Zagreb dresovi

 

- Domaći su dresovi prepoznatljive plave boje, ali s belim rukavima, detaljem koji se nekoliko puta isticao u klupskoj istoriji. Sličnu je kombinaciju klub predstavio još pre osam decenija osvojivši naslov prvaka 1940., a taj je dizajn povremeno koristio sve do starta pedesetih godina prošlog veka. Plavi dres sa belim rukavima prepoznatljiv je i u sekvencama s početka devedesetih godina u predvečerje stvaranja samostalne Republike Hrvatske - stoji u klupskom saopštenju.

"Index.hr" ima konstataciju na šta ih podseća ova garnitura:

- U sličnom dresu Dinamo je igrao 1990. godine u legendarnoj utakmici s Crvenom zvezdom na Maksimiru koja nikad nije odigrana. Zvonimir Boban je tad ušao u legendu kad je napao policajca koji je mlatio navijača pa bi navijačima novi Dinamov dres zbog toga mogao biti dodatno drag - pišu hrvatski mediji.

Umesto da se stide nereda i haosa koji su izazvali pre 33 godine, oni se sa radošću sećaju istog i likuju i veličaju svoj "uspeh".

Jasno je ko podiže tenzije, živi u prošlosti, i ne fokusira se samo i isključivo na sport.

BONUS VIDEO