VELIKI SKANDAL DŽIGIJA NINKOVIĆA! "Luda glava" srpskog fudbala ŽESTOKO PSOVALA navijača bivšeg kluba! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.06.2023 | 10:53


Ponovo je "briljirao" van terena.

Foto: Starsport
VELIKI SKANDAL DŽIGIJA NINKOVIĆA! "Luda glava" srpskog fudbala ŽESTOKO PSOVALA navijača bivšeg kluba! (FOTO)

Nikola Ninković važi za jednu od "najluđih glava" u srpskom fudbalu.

Momak koji je bio jedan od najvećih talenata Partizana i za kog se očekivalo da bude naslednik Saše Ilića i ostavi dubok trag u crno-belom dresu, krenuo je stranputicom, pa je umesto po igrama ostao upamćen po incidentima koje je pravio van terena.

Pokušao je da "oživi" karijeru u Borcu iz Banjaluke prošle sezone, ali nije blistao, te je na 22 utakmice imao učinak od tri gola i osam asistencija i klub je rešio da prekine saradnju sa njim.

Navijači, takođe, nisu bili zadovoljni njegovim igrama, pa je jedan od fanova banjalučkog tima komentarisao Ninkovićev učinak u sezoni za nama.

- Što se tiče debelog kockara zna se kako je i zbog čega došao u Banjaluku i neka je "otpjetlo" što dalje - napisao je navijač, a dobio je salvu žestokih psovki kao odgovor.

- Debeli ti j**o mamu i sestru zajedno - opsovao je Nikola Ninković pomenutog navijača.

 

 

Džigiju Ninkoviću ovo nije prvi put da napravi problem sa navijačima tima za koji nastupa. Svojevremeno je u "lajvu" na Instagramu imao veliku raspravu sa grobarima u kojoj ih je vređao zbog nedovoljne podrške Partizanu, kao i zbog poređenja sa igračima koji su prethodnih godina igrali za klub. 

Tada je izneo salvu uvreda na račun ljudi koji dolaze na tribine u Humskoj, a posle nove slične situacije deluje da se Ninković nikada neće smiriti...

BONUS VIDEO