GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU: Još jedan ODLAZAK iz Partizana! Hoće li neko OSTATI u Humskoj?


IZVOR: Republika - 26.06.2023 | 10:49


Neće biti lako Igoru Duljaju naredne sezone.

Foto: Starsport
GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU: Još jedan ODLAZAK iz Partizana! Hoće li neko OSTATI u Humskoj?

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za predstojeću sezonu u kojoj za cilj imaju stabilizaciju kluba, a pokušaće i da prekinu višegodišnju dominaciju Crvene zvezde.

Tim sa Marakane osvojio je šest vezanih titula i tri uzastopne duple krune, te navijači Partizana dugo čekaju na trofej.

Kako je krenuo letnji prelazni rok - grobari ne mogu biti veliki optimisti ni za narednu sezonu i mogu se samo u neverici hvatati za glavu. Dok Crvena zvezda redom dovodi i predstavlja zvučna pojačanja, Partizan kaska na transfer pijaci, ali ima problema i u "svom dvorištu". 

Situacija sa Nemanjom Jovićem se otela kontroli pa će klub i mladi fudbaler završiti na sudu, talentovani Matija Popović takođe ima probleme sa upravom, Humsku su već napustili Ljubomir Fejsa i Milan Lukač, kojima su istekli ugovori, prevremeno je raskinut ugovor sa Hamiduom Traoreom, a Slobodan Urošević i Rikardo Gomeš prodati su u Aris iz Limasola i Al Šamal.

Sada će Beograd napustiti još jedan fudbaler - Andres Kolorado.

Foto: Starsport

Andres Kolorado na večitom derbiju

 

Prema pisanju Telegrafa, čelnici Partizana nisu zadovoljni učinkom Kolorada, pa će ga vratiti u klub sa kojim ima ugovor - Kortulueu. Imao je Kolorado klauzulu po kojoj su crno-beli mogli da otkupe njegov ugovor za 800.000 evra, ali nije oduševio igrama u Humskoj, pa će pozajmica biti prekinuta pre vremena.

Kolorado je u Partizanu odigrao ukupno 14 mečeva postigao je jedan gol i dodao još jednu asistenciju, a sada je došlo vreme za rastanak sa klubom koji je prošlu sezonu u Superligi Srbije završio na četvrtom mestu.

BONUS VIDEO