JASNA SUDBINA MLADENA KRSTAJIĆA! Bugari DONELI ODLUKU: Poznato ko će sedeti na klupi protiv Srbije!


IZVOR: Republika - 18.06.2023 | 11:43


Utakmica je na programu u utorak od 20.45 u Razgradu.

Foto: Tanjug/AP
JASNA SUDBINA MLADENA KRSTAJIĆA! Bugari DONELI ODLUKU: Poznato ko će sedeti na klupi protiv Srbije!

Fudbalska reprezentacija Bugarske katastrofalno je započela novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bugari, koje sa klupe predvodi Mladen Krstajić, posle tri kola imaju tek jedan bod i utakmica protiv Srbije (utorak, 20.45) u Razgradu biće možda i poslednja prilika da se uključe u borbu za plasman na završni turnir.

Remizirali su fudbaleri Bugarske sa Litvanijom u gostima (1:1), spominjalo se da bi Krstajić mogao da plati ceh i dobije otkaz, ali tako nešto se ipak neće desiti.

Kada ne ostvarite rezultate koje ste želeli, normalno je da ima tenzije. Međutim, garantujem vam da niko u FS Bugarske ni ne razmišlja o smeni Mladena Krstajića. Tenzija postoji samo zbog poraza u prva dva kola kvalifikacija, jer su ti porazi uticali na naše šanse da se kvalifikujemo - rekao je Georgi Ivanov, tehnički direktor reprezentacije Bugarske za tamošnje medije.

Foto: Tanjug AP

Mladen Krstajić

 

Dakle, Bugari su potvrdili da će Mladen Krstajić napasti Srbiju u utorak veče, a kakva će sudbina biti posle ove utakmice ostaje da se vidi.

Naše istočne komšije su u prvom kolu izgubile kod kuće od Crne Gore (1:0), a onda od Mađarske u gostima (3:0), da bi u poslednjem meču remizirale sa Litvanijom na strani (1:1).

BONUS VIDEO