Crvena zvezda se oglasila nakon meča u Lučanima: VUČELĆ JE U PRAVU, U SRBIJI SE NAMEŠTA!


IZVOR: Republika - 18.02.2018 | 16:29 >> 16:32


FK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem nakon utakmice Super lige u Lučanima, gde je Partizan preokretom u poslednjim minutima meča došao do pobede nad domaćom Mladošću rezultatom 1:2.

Foto: Tanjug

Ekspresna reakcija Zvezdine uprave na dešavanja u Lučanima

Crveno-beli su se osvrnuli na nedavnu izjavu predsednika Partizana Milorada Vučelića da je domaće prvenstvo namešteno. Oni su uzvratili prvom čoveku crno-belih da on to najbolje zna, pošto njegov tim najviše namešta utakmice.

Saopštenje Zvezde nakon utakmice u Lučanima prenosimo vam u celosti.

Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo!
Zato pozivamo predsednika FSS, Slavišu Kokezu, da se oglasi, a ne da se krije iza svojih poslušnika. On kao najodgovorniji čovek srpskog fudbala mora da odreaguje na ono što Vučelić priča i radi i mora da reaguje posle meča u Lučanima!

Mladost je imala prednost od 1:0 do 85. minuta kada su prvo Jevtović, a zatim i Šatara autogolom tri minuta kasnije doneli pobedu crno-belima. Domaćin je inače utakmicu završio sa dva igrača manje.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 60 osvojenih bodova, dok je Partizan na drugom mestu sa 51.