CRNA NEDELJA U ITALIJANSKOJ PORODICI! Roditelji PLAČU nad sudbinom svojih sinova!


IZVOR: Republika - 12.06.2023 | 12:09


Rođena braća iz porodice Espozito doživeli su potpuni debakl.

Foto: Ap photo
CRNA NEDELJA U ITALIJANSKOJ PORODICI! Roditelji PLAČU nad sudbinom svojih sinova!

Nedelja 11. jun 2023. je dan koji će crnim slovima biti ispisan u porodici Espozito. Sudbina se poigrala sa rođenom braćom Salvatoreom, Sebastijanom i Frančeskom, koji su dobili veliku priliku da se istovremeno raduju, ali su na kraju sva trojica tugovali.

Oni su, naime, imali na talonu imali Seriju A i Svetsko prvenstvo u fudbalu do 20 godina, međutim, na kraju, nijedan se nije proslavio.

Sticajem okolnosti desilo se da sva trojica juče imaju važne duele sa svojim timovima i reprezentacijom.

- Salvatore Espozito nastupao je za Speciju u porazu od Verone sa 3:1, u utakmici koja je odlučivala ko od ova dva kluba nastavlja takmičenje u najelitnijem italijanskom rangu.

 

 

- Sebastijano Espozito je zabeležio 64 minuta na terenu u porazu svog tima Barija od Kaljarija, u finalnoj utakmici plej-ofa za plasman u najviši rang italijanskog fudbala.

- Najmlađi od trojice braće, 17-godišnji Frančesko, imao je šansu da sa reprezentacijom Italije osvoji Svetsko prvenstvo do 20 godina, ali ni on nije uspeo - Urugvaj je pobedio rezultatom 1:0.

Sigurno da je i roditeljima braće Espozito teško pala zla kob koja je snašla njihove sinove, pa nisu krili tugu zbog toga što bar jedan od njih se nije radovao.

BONUS VIDEO