VEZISTA STIŽE NA MARAKANU! Dobro poznato ime na Baharovom spisku!


IZVOR: Republika - 10.06.2023 | 16:57


Superligaš Spartak iz Subotice pretrpeo je velike promene po završetku prvenstva.

Foto: Starsport
VEZISTA STIŽE NA MARAKANU! Dobro poznato ime na Baharovom spisku!

Subotičani su u plej-autu zauzeli 10. mesto sa 39 bodova, ali su u klubu primorani da traže novog trenera.

Šef struke Milan Milanović nije produžio ugovor sa Spartakom, a "plave golubove" su istovremeno napustila još sedmorica prvotimaca.

Tim povodom superligaš iz Subotice se oglasio saopštenjem za javnost:

Foto: Starsport

Milan Milanović je napustio Subotičane

- Milan Milanović je izvanredan trener i čovek, znali smo to i kada je dolazio na klupu našeg kluba, a to je i dokazao rezultatima koje je postigao sa Spartakom u ovom kratkom periodu. Ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za naš klub. Preuzeo je ekipu u teškom momentu, ali je uspeo da ostvari cilj - opstanak u ligi! Ipak, nismo uspeli da postignemo dogovor oko nastavka saradnje. Rastajemo se u dobrim odnosima, a ja mu želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri - rekao je predsednik Subotičana, Nikola Simović.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Među odlazećim fudbalerima nalazi se i vezista Crvene zvezde Petar Stanić, koji se vraća na Marakanu i staviće se na raspolaganje novom treneru Baraku Baharu, pa će crveno-beli odlučivati dalje o njegovoj sudbini.

- Klub je napustio Naboru Šimura, japanski internacionalac koji je u dresu Spartaka odigrao 160 utakmica. Pored njega, ugovori su istekli Janku Tumbaseviću, Milošu Ostojiću i Miši Dubljaniću. Njima se pridružuju i igrači kojima su istekle pozajmice i koji su se vratili u svoje matične klubove. Pozajmice su istekle Petru Staniću koji se vratio u redove FK Crvena zvezda, Nikoli Bursaću koji se vraća u TSC i Dženanu Burekoviću koji se vraća u Ujpešt. Svim ovim igračima se zahvaljujemo što su bili deo Spartaka i želimo im puno sportskog uspeha u daljoj karijeri - piše u saopštenju Subotičana.

BONUS VIDEO