BORJAN NAPUŠTA SRBIJU! Kapiten Zvezde na NOVOM ZADATKU!


IZVOR: Republika - 08.06.2023 | 12:28


Neće ga biti na početku priprema kluba.

Foto: Starsport
BORJAN NAPUŠTA SRBIJU! Kapiten Zvezde na NOVOM ZADATKU!

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, nalazi se na novom zadatku.

Njega neće biti na početku priprema kluba sa Marakane jer će napustiti Beograd i uputiti se u Kanadu gde će sa reprezentacijom ove zemlje imati obaveze u KONKAKAF Ligi nacija, a zatim i na Gold kupu.

Iskusnog čuvara prvo od 15. do 18. juna očekuje završni turniru Konkakaf Lige nacija u Paradajsu (Nevada, SAD), a potom i najvažnije tačkmičenje Severne i Centralne Amerike - Gold kup, koji se održava od 24. juna do 16. jula.

Ako Kanada opravda ulogu favorita i dođe u završnicu Gold kupa, Borjan će se Crvenoj zvezdi priključiti tek uoči samog starta Superlige Srbije koja počinje u petak 21. jula.

Borjan se našao spisku od 23 igrača za predstojeće finale Lige nacija koji je objavio Džon Herdman, a konkurenciju na startno mesto na gol-liniji predstavljaju mu rezervni golman Brajtona Tom Mekgil i čuvar mreže Minesote Junajted Dejn Sent Kler.

 

 

Ovo kapitenu Crvene zvezde sigurno neće biti od pomoći u borbi za mesto na golu kluba sa Marakane - Barak Bahar mu je već najavio da će na klupu za rezerve, a ako Borjana ne bude na treninzima šanse da se desi čudo i da će biti prva jedinica šampiona Srbije svešće se na minimum.

BONUS VIDEO