NASILNIK DOBIO ZATVORSKU KAZNU! Reprezentativac OSUĐEN na 25 meseci zbog PREBIJANJA devojke!


IZVOR: Republika - 03.06.2023 | 08:54


Kada se sve sabere i oduzme - dobro je prošao.

Foto: Tanjug/AP
NASILNIK DOBIO ZATVORSKU KAZNU! Reprezentativac OSUĐEN na 25 meseci zbog PREBIJANJA devojke!

Kolumbijski fudbaler, Sebastijan Vilja, osuđen je na 25 meseci zatvora zbog prebijanja devojke Danijele Kortez.

Vilja je 2018. godine došao u Boku juniors, ali je klub sada rešio da se ogradi od njega, te je on stopirao karijeru.

I pored toga što je osuđen zbog "lakših povreda, seksualnog nasilja i pretnji", Kolumbijac neće ići na robiju jer je kazna uslovna. Deluje da je prošao odlično, ali mu je karijera, koja je od dolaska u Boku krenula uzlaznom putanjom, ozbiljno uzdrmana.

 

 

Sebastijan Vilja uspeo je da upiše i četiri nastupa za reprezentaciju Kolumbije, bio je veliki potencijal, a ove sezone, do suspenzije kluba, odigrao je 24 meča za Boku postigao je jedan, a namestio tri gola.

Vilja je Danijelu pretukao u aprilu 2020. godine, kada je pomenuta devojka i na društvenim mrežama objavila povrede i sve šokirala.

Nažalost, ovo sam morala da uradim, više ne mogu da trpim! Dve godine živimo zajedno, svo vreme patim i trpim, i opraštam mu batine čekajući da se promeni, ali to se nikad nije desilo - napisala je, između ostalog, Danijela, u emotivnoj poruci uz okačene dokaze prebijanja.

 

 

Danijela je, tada, priznala da je sve počelo 2018. godine kada je Vilja i potpisao za Boku, jer je tada navodno počeo više da pije alkohol i da je to bio glavni okidač za kasnija dešavanja.

BONUS VIDEO