ČELNICI CRNO-BELIH NA UDARU GROBARA! Navijači Partizana ponovo PROZVALI upravu kluba!


IZVOR: Republika - 27.05.2023 | 20:09


"Parni valjak" igra protiv Voždovca meč 37. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Foto: Starsport
ČELNICI CRNO-BELIH NA UDARU GROBARA! Navijači Partizana ponovo PROZVALI upravu kluba!

Iako utakmica sa "zmajevima" nema rezultatsku važnost za oba kluba, grobari su iskoristili dolazak na stadion za novi "obračun" sa upravom crno-belih.

Izvesno je da će Partizan, koji grabi ka pobedi u ovom duelu, i da izgubi, ostati na četvrtom mestu superligaške tabele, dok je Voždovac "zacementiran" na sedmoj poziciji.

Navijačima kluba iz Humske ne dopada se podatak najlošijeg plasmana u istoriji crno-belih, od osamostaljenja Srbije, pa su ponovo odlučili da protestuju.

Foto: Starsport

Navijači Partizana sa transparentom

Grobari su iskazali revolt okačivši novi transparent na tribini stadiona, u kome pozivaju Upravu na odgovornost zbog rezultata.

Na "tapetu" su se našli generalni direktor Miloš Vazura i kordinator za sportska pitanja i šef skauting službe Ivica Kralj.

- "Stanje u klubu je dobro. Sigurno ćemo igrati Ligu šampiona", Miloš Vazura, 20. 03. 2023. "Verujem da ćemo da budemo drugi, drugo bi bilo neozbiljno", Ivica Kralj, 19. 03. 2023. Odgovornost?! - pisalo je na transparentu grobara, koji su podsetili na izjave čelnika crno-belih.

BONUS VIDEO