DELIJE ZOVU MILJENIKA NA MARAKANU Samo, Luka, dođi kući!


IZVOR: Vladimir ZOGOVIĆ - 26.05.2023 | 06:20


Međutim, nakon rastanka s Kristal palasom, izvesnije je da će Milivojević prihvatiti neku izdašniju ponudu, saznaje Republika

Foto: Tanjug/AP
DELIJE ZOVU MILJENIKA NA MARAKANU Samo, Luka, dođi kući!

Nakon što je Luka Milivojević (32) i zvanično okončao mandat u Kristal palasu, portali i društvene mreže su se usijali zbog apela delija upućenih miljeniku "da se vrati kući". Međutim, jedno su želje, a drugo realnost...

Kako Republika saznaje, a trenutno stvari stoje, izvesnije je da će dojučerašnji kapiten londonskog premijerligaša i crveno-belih prihvatiti neku izdašniju ponudu sa zapada. Milivojević nije u cvetu mladosti, ali sa 32 godine može još mnogo toga da pruži i priušti.

Pre svega u finansijskom smislu. Naime, vrlo lako bi mogao da zaigra u Erediviziji i preseli se kod Dušana Tadića u Holandiju, ukoliko desetka Ajaksa i dogodine bude nosio dres "kopljanika".

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Takođe, za Lukine usluge raspituju se i bogati arapski klubovi koji neće žaliti novac da u svoju ligu dovedu igrača s takvim pedigreom. Izgleda da zasad neće biti uslišene želje navijača Zvezde za povratkom zadnjeg veznog iz Kragujevca, već je realnije da on za godinu-dve pojača klub čiji je deklasirani navijač.

Nada, ipak, poslednja umire, jer mogućnost povratka na Marakanu ovog leta ipak nije samo u domenu teorije. Milivojević je, naime, ozbiljno razmatra sve opcije i celokupna situacija mogla bi da se promeni za jedan dan.

Ono što je sigurno jeste da Luka posle šest godina, 163 utakmice i 36 golova napušta Selhurst park, a klub mu je tim povodom priredio prigodan omaž.

Bivšem reprezentativcu Srbije uručena je "predsednikova nagrada" Kristal palasa, dok su oproštajne poruke objavljene na svim nalozima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO