DRUŠTVENE MREŽE GORE: Velika TUGA u Izraelu zbog Baraka Bahara!


IZVOR: Republika - 25.05.2023 | 17:19


Emotivni oproštaj Bahara - navijači u Haifi na ivici suza...

Foto: Tanjug/AP
DRUŠTVENE MREŽE GORE: Velika TUGA u Izraelu zbog Baraka Bahara!

Izraelski stručnjak Barak Bahar oglasio se putem društvenih mreža, nakon što je dogovorio trogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom.

Bahar je poslao emotivnu poruku navijačima Makabija iz Haife, a sa tim klubom je uspeo da stigne do nove titule prvaka Izraela.

- Trebalo mi je nekoliko dana da se oporavim i vreme je da vam se zahvalim. Prilazim vam zajedno sa igračima da proslavimo uspeh, želim da budem srećan i da se radujem ali ne mogu. Čujem skandiranje “Ostani” i tada se slomim. Tada shvatam da se bliži kraj našem zajedničkom plesu i počinjem da se raspadam iznutra. Trčim u svlačionicu i molim se da se ne raspadnem i spolja, ali ne mogu da zaustavim emocije - počeo je novi kormilar srpskog šampiona, a zatim je dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

 

- Subota, poslednja utakmica, fenomenalna atmosfera, 30.000 navijača… Hiljade uzbudljivih poruka na Fejsbuku, Instagramu, Whats-Apu.  Postoji jedna reč koja se ponavlja u svakoj od njih: “Hvala!” Pa da vam se odužim istom rečju, Hvala! Hvala vam što ste nas podržavali kada je bilo teško, hvala Vam što ste ispunili svaki stadion u zemlji i inostranstvu, hvala vam što nas pratite i što još uvek to radite kao ludi.

Bahar je na kraju podvukao da je reč u "večnoj ljubavi".

Sada je vreme da se ide napred, telo ide ali srce ostaje. Grlim svakoga od vas! 

Bahar će na klupi našeg najtrofejnijeg kluba naslediti Miloša Milojevića, a odmah na startu mandata u Beogradu čeka ga ogroman izazov u vidu igranja grupne faze Lige šampiona.

BONUS VIDEO