UZMI ILI OSTAVI! Stigla ZVANIČNA ponuda za Vlahovića! Ugovor iz SNOVA, lova do KROVA!


IZVOR: Republika - 21.05.2023 | 15:41


Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović veoma je blizu selidbe u Čelsi pošto su iz londonskog kluba za njega zvanično ponudili 80.000.000 evra, prenosi ESPN.

Foto: www.profimedia.rs
UZMI ILI OSTAVI! Stigla ZVANIČNA ponuda za Vlahovića! Ugovor iz SNOVA, lova do KROVA!

Američki medij tvrdi da je budući menadžer "plavaca" Maurisio Poketino insistirao da na Stamford bridž dođe Dušan Vlahović, koji bi trebalo da bude ključni napadač Čelsija u narednim godinama.

Dodaje se da je Juventus u finansijskim problemima, da mu preti kazna oduzimanja bodova i neigranje Lige šampiona naredne sezone, što bi moglo da bude presudno u odluci da prodaju Srbina kog su u januaru prošle godine platili Fjorentini 75.000.000 evra.

Reprezentativac Srbije (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimk takmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu "orlova" u martu protiv Litvanije i Crne Gore, kad je postigao tri gola.

Foto: Tanjug/AP

Poketino želi Vlahovića u timu Čelsija

Treba reći da je Vlahovića u svojim redovima poželeo i madridski Real, budući da se na "Santjago Bernabeu" sprema totalna rekonstrukcija tima.

Madriđani su doživeli potpuni fijasko ove sezone, pregaženi su u polufinalu Lige šampiona od Mančester sitija, dok su u Primeri ostali daleko iza novog prvaka Barselone, koja je sa dvocifrenom prednošću vratila titulul u Kataloniju.

Zato u Realu po svaku cenu žele da stvore novi moćan tim, a ugovore neće produžiti sa Benzemom, Modrićem, Krosom...

BONUS VIDEO