MUK NA MARAKANI: Ljubimac navijača doživeo NAJTEŽU povredu u sportu!


IZVOR: Republika - 17.05.2023 | 10:42


Katastrofa za jednog od omiljenih igrača delija.

Foto: Starsport
MUK NA MARAKANI: Ljubimac navijača doživeo NAJTEŽU povredu u sportu!

Vrlo loša vest za sve navijače Crvene zvezde stiže sa Kipra, gde je El Fardu Ben pokidao ahilovu tetivu, zbog čega će propustiti kraj ove, i veliku većinu naredne sezone.

Sjajni ofanzivac se povredio na samom startu meča protiv ekipe AEK-a iz Larnake, a posle detaljnih pregleda je utvrđeno da je došlo do kidanja tetive i da fudbaler sa Komora neće dugo vremena biti na terenu, iako i dalje ne mogu da daju tačne prognoze kada će Ben ponovo moći da se vrati fudbalu.

El Fardu Ben u ekipi APOEL-a sarađuje sa Vladanom Milojevićem, pod kojim je beležio izvanredne nastupe i za Crvenu zvezdu, ali i za Panionios. Ipak, očigledno je da ih je u poslednje vreme poterao maler. Prvo je APOEL vezao nekoliko remija, zbog kojih su pali na drugo mesto u kiparskom prvenstvu, iza Arisa, a sada je došla vest i o teškoj povredi, koja je sigurno razočarala sve u kiparskom klubu.

Foto: Starsport

El Fardu Ben u dresu Crvene zvezde

Podsetimo, iz Crvene zvezde je otišao kao slobodan igrač, šest meseci pre isteka ugovora, pošto su na stadionu Rajko Mitić odlučili da mu izađu u susret zbog svih dosadašnjih doprinosa. 

El Fardu Ben je još pre više od dve godine postao najefikasniji stranac u istoriji Crvene zvezde. Na 196 utakmica za beogradske crveno-bele postigao je 83 gola. Sa druge strane, od dolaska u kiparski klub je na 13 mečeva dva puta bio strelac.

BONUS VIDEO