PROBLEMI ZA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda ga SILNO želi, ali i još ŠEST klubova! Hrvati KVARE PLAN crveno-belih!


IZVOR: Republika - 11.05.2023 | 10:28


Napadač Maribora Žan Vipotnik nalazi se na listi želja Crvene zvezde.

Foto: Starsport
PROBLEMI ZA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda ga SILNO želi, ali i još ŠEST klubova! Hrvati KVARE PLAN crveno-belih!

Crvena zvezda intenzivno traga za napadačem, a na listi želja kluba sa Marakane nalazi se golgeter Maribora Žan Vipotnik.

Sjajni golgeter će od leta napustiti "Ljudski vrt", ali za budućnost ne mora da brine, jer u redu za njegovim potpisom stoji čak sedam klubova, među kojima je i šampion Srbije.

Vipotnik je dao 20 golova na 28 mečeva u slovenačkom prvenstvu, zbog čega je i dalje interesantan crveno-belima koju su imali priliku da se i uživo uvere u njegove kvalitete.

Novi-stari prvak Mozzart Superlige imaće, ipak, veoma velikih problema ukoliko hoće da istraje u nameri i dovede Žana u Ljutice Bogdana.

Naime, sportski direktor Maribora Marko Šuler, potvrdio je u razgovoru za slovenačke medije da još šest klubova žele ubojitog napadača u svojim redovima.

- Jasno je da će otići, samo je pitanje gde i pod kojim uslovima. Razgovaramo sa šest klubova, među kojima je i Dinamo. Na kraju krajeva, tu reč ima i Žan s kojim smo zbog toga i produžili ugovor. Klubovi sami dižu cinu, mi smo postavili svoju, ali ona je već premašena. Tri kluba igraju u jednoj od pet najjačih liga. Četvrti je takođe veoma respektabilan - rekao je Šuler.

U međuvremenu, na Marakani zadovoljno trljaju ruke, jer je njihov učenik Jovan Mijatović postigao debitantski gol u seniorskoj konkurenciji. Popularni Bekam bio je strelac u pobedi nad Voždovcem od 2:0, a i drugi napadač Aleksandar Pešić načeo je mrežu "zmajeva".

BONUS VIDEO